Vendégkönyv

Tárgy: Bea órái Feladó: Reni Dátum: 2023.03.29

Aki még nem próbálta Bea óráit és gondolkodik rajta, ne habozzon! Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom, Bea szaktudása, és kedves személyisége megszínesíti a szürke hétköznapokat. Az órák kis létszáma lehetővé teszi, hogy mindenkire figyeljen és helyesen végezze a gyakorlatokat.
Sportsérülésem és az ülőmunkám együttese súlyos fájdalmat okozott így elhagytam a mozgást az életemből, ami már gyerekkorom óta a része volt. Egy kedves ismerősöm irányított Beához, aki segített visszaépíteni a mindennapjaimba a mozgást, és megmutatta nekem a jógát és a pilátest. Ezért nagyon hálás vagyok neki.

Tárgy: Pilates Feladó: Ildi Dátum: 2023.03.29

Még csak néhány alkalommal voltam pilatesen, barátnőm ajánlotta, hogy megpróbálhatnám. Kb.6 éve porckorong sérvem lett, azóta nagyon visszafogottan jártam bármiféle tornára. Az első óra után tartottam tőle, h megerőltettem magam, de aztán 1 nappal később már egész frissnek éreztem magam, és nem fájt semmim.
Ez nagyon pozitív volt, és bár sok mozdulat még nehezen kivitelezhető számomra, az egyensúlyérzékem néha több, mint labilis, de érzem, h sokkal jobb, mint a kezdetekkor.
A néhány alkalom is használt, már érzem,hogy könnyebben mászok fel a lépcsőkön, és nem vagyok annyira fáradékony sem.
Köszönöm a sok segítséget, hogy javítgatod a hibás mozdulatokat! Ha ebbe belejövök másik foglalkozásba is becsatlakoznék :)
További sikereket kívánok!


Tárgy: Életem része Feladó: Móni Dátum: 2022.03.18

Több mint hét éve követjük Beát a pilates-, olykor jóga óráira.
A Covid sem tudott eltántoritani minket.
Alapvetően annak idején a derékfájás miatt kezdtem el járni, ami teljesen megszűnt, a rendkívül tudatosan felépített, mi den porcikánkat átmozgató gyakorlatoknak - és természetesen Beának -köszönhetően!
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki testi és szellemi felfrissülésre vágyik!

Tárgy: vélemény Feladó: Bogi Dátum: 2020.11.23

Bea fantasztikus masszőz és a jóga nála szuper átmozgatós!

Tárgy: masszázs Feladó: László Dátum: 2020.11.23

Mindig felüdülés,megújulás a masszázs..

Tárgy: Pilates Feladó: Anita Dátum: 2019.03.06

Egy éve kezdtem el Pilates órára járni. Bea alapos, pontos oktató, rendkívül figyelmes, az órái mindig szépen fel vannak építve. Mindig tud motiválni, mindig meg tud újulni. Nagyon megszerettem fantasztikusak az óráik, átmozgatnak, szellemileg azonban pihentetnek. A légkör végtelenül kedves, családias, befogadó.
Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltött állapotban távozom egy-egy óráról, nekem minden óra egy élmény. Köszönöm Bea :)
Ajánlom mindenkinek!

Tárgy: Jógalates Feladó: Hajni Dátum: 2019.03.05

Nagyon szeretek az óráidra járni,mert számomra ez az a tõkéletes mozgásforma ami én vagyok.Mint fizikai és szellemi értelemben egyaránt.Óráid hitelesek,és ez nekem elég a hūséghez.
Nagyon kõszõnõm!

Tárgy: Re:Jógalates Feladó: Hajni Dátum: 2019.03.06

Én köszönöm Hajni !!!puszi!

Tárgy: Pilates-jóga-jógalates Feladó: Júlia Dátum: 2019.03.05

Kedves Bea,
Már nem is nézem, milyen órát tartasz, csak megyek, amikor hely van!! :) Mindhárom típusú ódád után felfrissülten, de elfáradva távozom. Nagyon szeretem! És már le tudom tenni nyújtáskor a jobb vállamat is ;)
Köszönöm, köszönöm!!!

Tárgy: Pilates - Jóga Feladó: Melinda Dátum: 2018.07.23

Bea az óráin a személyiségével, hozzáállásával és a tökéletes szakértelmével megadja mindazt, ami egy kemény, hatásos, energiát adó, de mégis jó hangulatú edzéshez kell. Pilates és jógaórái is jól felépítettek, mindenkire figyel, egyénileg segít a gyakorlatok helyes végrehajtásában. Minden héten a kihagyhatatlan heti pilates és jógaórához igazítom a többi tennivalóm! Ajánlom mindenkinek!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása