Vendégkönyv

Tárgy: Életem része Feladó: Móni Dátum: 2022.03.18

Több mint hét éve követjük Beát a pilates-, olykor jóga óráira.
A Covid sem tudott eltántoritani minket.
Alapvetően annak idején a derékfájás miatt kezdtem el járni, ami teljesen megszűnt, a rendkívül tudatosan felépített, mi den porcikánkat átmozgató gyakorlatoknak - és természetesen Beának -köszönhetően!
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki testi és szellemi felfrissülésre vágyik!

Tárgy: vélemény Feladó: Bogi Dátum: 2020.11.23

Bea fantasztikus masszőz és a jóga nála szuper átmozgatós!

Tárgy: masszázs Feladó: László Dátum: 2020.11.23

Mindig felüdülés,megújulás a masszázs..

Tárgy: Pilates Feladó: Anita Dátum: 2019.03.06

Egy éve kezdtem el Pilates órára járni. Bea alapos, pontos oktató, rendkívül figyelmes, az órái mindig szépen fel vannak építve. Mindig tud motiválni, mindig meg tud újulni. Nagyon megszerettem fantasztikusak az óráik, átmozgatnak, szellemileg azonban pihentetnek. A légkör végtelenül kedves, családias, befogadó.
Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltött állapotban távozom egy-egy óráról, nekem minden óra egy élmény. Köszönöm Bea :)
Ajánlom mindenkinek!

Tárgy: Jógalates Feladó: Hajni Dátum: 2019.03.05

Nagyon szeretek az óráidra járni,mert számomra ez az a tõkéletes mozgásforma ami én vagyok.Mint fizikai és szellemi értelemben egyaránt.Óráid hitelesek,és ez nekem elég a hūséghez.
Nagyon kõszõnõm!

Tárgy: Re:Jógalates Feladó: Hajni Dátum: 2019.03.06

Én köszönöm Hajni !!!puszi!

Tárgy: Pilates-jóga-jógalates Feladó: Júlia Dátum: 2019.03.05

Kedves Bea,
Már nem is nézem, milyen órát tartasz, csak megyek, amikor hely van!! :) Mindhárom típusú ódád után felfrissülten, de elfáradva távozom. Nagyon szeretem! És már le tudom tenni nyújtáskor a jobb vállamat is ;)
Köszönöm, köszönöm!!!

Tárgy: Pilates - Jóga Feladó: Melinda Dátum: 2018.07.23

Bea az óráin a személyiségével, hozzáállásával és a tökéletes szakértelmével megadja mindazt, ami egy kemény, hatásos, energiát adó, de mégis jó hangulatú edzéshez kell. Pilates és jógaórái is jól felépítettek, mindenkire figyel, egyénileg segít a gyakorlatok helyes végrehajtásában. Minden héten a kihagyhatatlan heti pilates és jógaórához igazítom a többi tennivalóm! Ajánlom mindenkinek!

Tárgy: masszázs Feladó: Hajni Dátum: 2018.02.10

Nagyon szuper volt a masszázs! Voltam már pár masszőrnél, de Bea volt a legjobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tárgy: Jó helyen jársz! Feladó: Mariann Dátum: 2017.11.04

Beát a közelmúltban a pilates által ismertem meg. Nagyon szimpatikus az a tudatosság, amit az óráin tapasztaltam. Már a második óra után tudtam, hogy ki kell próbáljam a masszázs kezelését is. Valóban nem csalódtam! Sőt!
Korábban már jártam több masszőrnél különböző masszázstípusokon, így volt bőven összehasonlítási alapom. Beánál a teljes testmasszázs valóban az EGÉSZ TEST masszírozását jelenti. Beán kívül még soha senki nem masszírozta meg nagy alapossággal az alkarom izmait, a sípcsontom melletti izmot. A nyakam masszírozására és kimozgatására külön hangsúlyt fektetett, valamint nem hagyta ki az arcon lévő akupresszúrás pontokat sem.
Ajánlom mindenkinek!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása