Masszázskezelések

·        svédmasszázs / A masszázs test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Hatásai: fokozza az izmok teljesítőképességét,enyhíti a stressz hatásait, javítja a bőr állapotát, enyhíti a krónikus fájdalmat.

·        talpmasszázs/ A talpmasszázs úgy működik, hogy a reflexológia energetikai és szabályozó rendszere által a láb reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelő működését.

·        irodai mobil masszázs / Egy speciális  ülő helyzetben, ruhában történő masszázs. Alapja a shiatsu masszázs, célzott területe a hát, derék, váll, nyak és a karok. Főleg ülő munkát végzők számára fejlesztették ki. Ideje 15 perc/fő

·        babamasszázs oktatása / A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás -  mint a babamasszázs - bensőséges légkört teremt a családban, amelyben a családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztől megszabadulva tapasztalhatják meg együvé tartozás érzését és a kötődés elmélyülését. Serkenti a vérkeringést, az emésztőrendszer működését és enyhíti a szorongást, lenyugtatja a babát. Nagyon sokat segít a hasfájós piciknél, elősegíti az idegrendszer érését és a testtudat fejlődését is.

·        Shiatsu kezelés / Eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, modern, ma is fejlődő japán gyógymód. A kezelések célja a testünkben található életenergia (Kí) természetes egyensúlyának helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása. A shiatsu jelentése ujjnyomás ami első sorban a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal, de magába foglalja a mai nyugati orvostudomány több manuál terápiás módszerét is. A modern shiatsu az ember test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat hozhatnak. A masszázs kezelések ruhában történnek a földön, egy kényelmes szivacson.