Vendégkönyv

Tárgy: masszázs Feladó: Hajni Dátum: 2018.02.10

Nagyon szuper volt a masszázs! Voltam már pár masszőrnél, de Bea volt a legjobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tárgy: Jó helyen jársz! Feladó: Mariann Dátum: 2017.11.04

Beát a közelmúltban a pilates által ismertem meg. Nagyon szimpatikus az a tudatosság, amit az óráin tapasztaltam. Már a második óra után tudtam, hogy ki kell próbáljam a masszázs kezelését is. Valóban nem csalódtam! Sőt!
Korábban már jártam több masszőrnél különböző masszázstípusokon, így volt bőven összehasonlítási alapom. Beánál a teljes testmasszázs valóban az EGÉSZ TEST masszírozását jelenti. Beán kívül még soha senki nem masszírozta meg nagy alapossággal az alkarom izmait, a sípcsontom melletti izmot. A nyakam masszírozására és kimozgatására külön hangsúlyt fektetett, valamint nem hagyta ki az arcon lévő akupresszúrás pontokat sem.
Ajánlom mindenkinek!

Tárgy: masszázs Feladó: Tamás Dátum: 2017.11.04

... másnap reggel úgy ébredtem, mintha az éj leple alatt, a holdfényben kicseréltek volna: a lábujjaimtól kezdve a fájós derekamon át a megfáradt gondolataimig mindent. Aztán ráeszméltem, hogy a porcikáimba csak Bea gyógyító lelke költözött be a gondosan masszírozó kezein keresztül.

Tárgy: Ajánlás Feladó: Piros Dátum: 2017.10.29

Pár hete ajánlották ismerőseim Bea foglalkozásait.Nem tudtam, mit válasszak jóga vagy pilates, így a jógalates mellett döntöttem. Bea nagy segítséget ad a kezdéshez, türelmes, kedves de nagyon határozott, Nincs rosszul kivitelezett gyakorlat.
Nyak-váll-hátfájás, kinek ne lenne 50 felett?
Lassan oldódik a merevség, egyre kevésbé fáj.

Köszönöm Beának

Tárgy: Köszönöm Feladó: Marcsi Dátum: 2017.10.28

Bea óráira ismerősökön keresztül jutottam el. A jóga mindig is érdekelt, így örömmel indultam már az első órájára.Nála lenyugszom, feltöltődöm, az egész közeg pozitív energiával tölt fel. Beszélgetéseink során egy sor problémámra segítséget biztosított, amiért nagyon hálás vagyok neki. Nekem Bea több, mint oktató <3

Tárgy: gerincjóga Feladó: Zoli Dátum: 2017.10.26

2012-ben sikerült begyűjtenem egy kezdődő porckorongsérvet, melyet folyamatos láb-fájás és gyengeség kísért. Öt éven keresztül próbálkoztam a McKenzie tornával, az úszással és gerincnyújtó paddal. Kb 1-2 órát tudtam talpon lenne vagy max 1-2 km-t sétálni, utána már nem esett jól.

Néha jobb volt, néha rosszabb, de igazából végig egy helyben topogtam.

Hihetetlen, de már az első 1-2 óra gerincjóga után éreztem, hogy megszűnt a lábam zsibbadása és visszatért belé az erő.

Emellett sokkal energikusabb vagyok és ma már időnként futásra is vetemedek :-)

Köszönöm, hogy segítettél és köszönöm a jó hangulatú órákat!

Tárgy: Jóga, pilates Feladó: Kati Dátum: 2017.10.17

Bea! A legeslegjobb jóga és pilates órákat tartod, csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki! Külön köszönet érte, hogy figyelsz mindig mindenkire, korrigálsz rögtön, hogy jól rögzüljenek a gyakorlatok. Ja... és nélküled lehet, hogy sosem tudnám, mi is az az SI izület. .... :-)

Tárgy: Pilates és jóga órák Feladó: Kati Dátum: 2017.10.15

Kedves Bea! Imádom a jóga és pilates óráidat...

Tárgy: Pilates Feladó: Móni Dátum: 2017.10.10

Amit nekem ad Bea pilatese: rendszeresség, testmozgás, önfegyelem, ugyanakkor ellazulás, kikapcsolódás és felszabadulás (jókedvvel fűszerezve :-) ).
Több mint két éve igyekszem minden hétfőn ott lenni, és bár előtte is jártam különféle edzésformákra, de Bea tanított meg valamit, amit előtte nem ismertem: a test-tudatosságot. (Ezt a megfogalmazást is Tőle tanultam :-) )
Bea segítségével tanultam meg minden egyes porcikámra külön figyelni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! :-)

Tárgy: Pilates Feladó: Hajni Dátum: 2017.06.05

Nagyon szeretek a Bea óráira járni.Régóta érzem,hogy kell valami rendszeres mozgás az életemben,ami teljes egészében"én" vagyok.K.b. egy évvel ezelőtt megtaláltam ezt.
Nem mennék más óráira,mivel Bea személyisége mérvadó volt a választásban.Úgy érzem telitalálat.
A pilates mint mozgásforma,jót tesz testnek és léleknek egyaránt,igazi felfrissülés minden óra.Ezen kívül családias,jó a hangulat.Köszönet érte!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása