Vendégkönyv

Tárgy: Jóga Feladó: Jucus Dátum: 2017.04.19

Kedves Bea,
már az első óra után tudtam,hogy sok év és a nagy szerelmem a kézilabda után, megtaláltam a másikat, a jógát.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire kötöttek lettek az izmaim ,de ez hétről hétre egyre jobb lesz, és sok mozdulat már nem olyan nehezen kivitelezhető számomra,mint a kezdetekkor.
A kezdeti oka,hogy elkezdtem hozzád járni az évek óta tartó derékfájdalmam,ami már a mindennapi életben is egyre több problémát jelentett. Pár hónap után már érzem,hogy fel tudok könnyebben állni az ágyból,nem zsibbad a lábam, talán a hasizmom is kezd alakulni nagyon mélyen.:):)
Mindezek mellett teljesen kikapcsolnak és feldobnak az óráid!!
Köszönöm szépen a sok segítséget,türelmet és szakértelmet!

További sok sikert kívánok Neked!

Holnap találkozunk.:):)

Tárgy: Jóga Feladó: Bakai Judit Dátum: 2017.04.14

Sportolóként soha nem gondoltam volna, hogy a jóga ennyire intenzív és hatásos mozgásforma! Remek kiegészítője azok életének, akik rendszeresen mozognak ugyan, de azért a kor előrehaladtával veszítenek rugalmasságukból, hajlékonyságukból. Nem utolsó sorban formál is, ami nagyon nagy segítség a diéta mellett abban, hogy egészségesebb és fittebb legyek! Bea órái fantasztikusak, tudása és energiája nagyon sok pluszt adnak mindenkinek; felvidít és lelkesít, hálás vagyok a sorsnak, hogy "összehozott" minket!

Tárgy: Jóga Feladó: Tóth Attila Dátum: 2017.04.13

Szeretem a jól felépített mindent átmozgató óráidat! Mindig jól érzem magam és rendesen el is fáradok! Sokszor még a hátamon is folyik a víz! Az órákon nagyon jó a hangulat!

Tárgy: Köszönet Feladó: Andrea Dátum: 2016.09.21

Drága Bea, nagyon köszönöm a masszázsokat és a felragasztott szalagoknak is köszönhetően a 2344 km autózás nem volt megterhelő! Keressétek Beáta mindenre talál megoldást! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Puszillak és hívni foglak!

Tárgy: Re:Köszönet Feladó: Bea Dátum: 2016.09.29

Andi!Örülök, hogy segíthettem!!!

Tárgy: Pilates Feladó: Tóth Tünde Dátum: 2016.04.23

Drága Bea és az ő Pilates órájának hála, ma ismét olyan vagyok, mintha beolajaztak volna. Nem nyikorgok, mozgok!
Köszönöm!!!

Tárgy: Re:Pilates Feladó: Tóth Tündi Dátum: 2016.04.24

Én is köszönöm Tündi a kitartásod!Büszke vagyok az ilyen "tanítványokra", mint Te -nem adják fel az első nehezebb gyakorlat után:))) pusz.

Tárgy: Pilates és masszázs Feladó: Tatay Helga Dátum: 2015.10.12

Drága Bea!
Csak megköszönni tudom a "Sorsnak", hogy összehozott bennünket. Herenden a pilates órák és a masszázs kezelések is fantasztikusan jók. Megtört testem nagyon hálás a gyakorlataidnak és arany kezeidnek is.
Köszönöm!

Tárgy: Pilates Feladó: Tündi Dátum: 2015.09.23

2 hét kihagyás után tegnap ismét eljutottam Bea Pilates tornájára... És ma ismét rendkívül hálás vagyok!!!
Bea vérprofi! Mindig tudja-érzi mikor miből mennyire mennyit...
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Tárgy: masszázs Feladó: MSE Dátum: 2015.05.11

Kedves leendő "páciensek"!
Ha még vannak kételyeitek, szeretném eloszlatni :-) Volt szerencsém részt venni Bea néhány PILATES óráján, és nagyon jól érzetem magam! Minden gyakorlattal meg tudtam birkózni és ez nagy szó nálam! Mindenkinek segít, korrigál, odafigyel.

Többször segített már a MASSZÁZS is, amit tőle kaptam. Ha "beállt" a nyakam vagy hátam, akkor nem volt olyan időpont amikor ne mehettem volna hozzá, hogy segítsen. TALPMASSZÁZS-t is kértem már tőle, és az is hatékony volt, arról már nem is beszélve, hogy jókat is dumálunk közben :-) Szóval jó szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek!
Nagyon köszönöm Bea!!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása