Bemutatkozás

Nagyvári Beátának hívnak, Veszprémben élek családommal. A masszírozást kb. 15 éve kezdtem el - csak úgy ráérzéssel, biztatásra, aztán sorban szereztem meg hozzá a képesítéseket, gyógymasszőri, talp-,irodai mobil- ,kismama/baba- masszázstanfolyamokon. A mozgás oktatásába pedig 2010-ben  fogtam bele, miután - sok-sok mozgásforma kipróbálása, gyakorlása után - beleszerettem a Pilates tornába, és azt gondoltam, hogy ezt minél több emberrel meg kell ismertetni, majd mivel közel állnak egymáshoz, folytattam egy Gerincjóga és egy Jóga mozgásterapeuta képzéssel.Jelenleg a Magyar Jóga Közösség regisztrált jóga oktatója vagyok. Legfrisebb végzettségem: Sportoktató (testépítés/ fitness), ami már egy komplexebb képzettséget ad a mozgás szakszerűbb oktatásához. Folyamatosan keresem azokat a képzéseket, amelyek illeszkednek a szolgáltatásaimhoz és még többet tudok nyújtani a hozzám fordulóknak, pl. ilyenek: Kineziology/acu tape terápia /Táplálkozási tanácsadó, legújabb: Lágy lézer terápia!

A Harmonikustest Stúdiót 2016.februárjában nyitottam, abból a meggondolásból, hogy minden szolgáltatásom egy helyen legyen.Remélem sikerült egy kellemes környezetet kialakítani, ahová örömmel jönnek mozogni és feltöltődni a vendégeim. A tornák max.8 fő részvételével zajlanak, így könnyebb a gyakorlatok helyes kivitelezésének ellenőrzése.A kis létszám miatt a hangulat családias,közvetlen.

A masszázshelyiségben szintén egy relaxálásra alkalmas környezetet alakítottam ki, hogy a kezeléssel töltött idő a vendégem számára a teljes kikapcsolódást nyújtson.Igény szerint végzem a masszázsokat, a kritikus-fájó testrészeket előnyben részesítve, a vendég kívánságait előtérbe helyezve, személyre szabottan.

Szeretettel várok minden érdeklődőt! Keressetek bizalommal bármilyen szolgálatási területemhez tartozó kérdéssel, kéréssel, kezelésekre/Jóga és Pilates/Yogalates órákra való bejeletkezéssel!