Vendégkönyv

Tárgy: masszázs Feladó: Tóth Tünde Dátum: 2015.02.03

Drága Bea!
Isteni volt a mai masszázs, minden porcikám hálát rebeg!
Tündi:)

Tárgy: Pilates Feladó: Gyöngyi Dátum: 2015.01.19

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az összetett mozgásformát, ami mindenkinek lehetőséget biztosít, hogy a saját képességének megfelelően végezze a gyakorlatokat, és fejlessze, építse magát. Bea profiként minden órát izgalmassá, vidámmá tesz, így a mozgás mellett a szellemi kikapcsolódás is biztosított... :-)

Tárgy: " :-) " Feladó: Tatay Helga Dátum: 2015.01.16

Kedves Bea!
A véletlenek sora vezényelt a herendi pilates óráidra, de hálás vagyok a véletlennek! Nagyon jót tesz testemnek-lelkemnek. Nagyon jók a gyakorlatok és az órák felépítése, érződik, hogy profival van dolga az ember lányának :-)
Teljes szívemből csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönöm :-)

Tárgy: PILATES Feladó: Kata Dátum: 2014.10.14

Aki szereti a jógát és a tornát, az itt biztosan jól fogja érezni magát. Egész testet alaposan átmozgató gyakorlatokkal, figyelmes és hozzáértő oktatóval (Bea:-) , mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tárgy: Pilates Feladó: Judit Dátum: 2013.10.03

A herendi Pilates csoporthoz tartozom.Kozmetikus vagyok,a munkám során folyamatosan jobb oldalra "csavarodásnak" van kitéve az egész felsőtestem.Olyan tornát kerestem,ami segít abban,hogy erősítsem az izmaimat,korrigáljam a tartásomból fakadó problémákat.Ezt Bea Pilates óráin meg is találtam.Mikor megtudtam,hogy babát várok,alig vártam,hogy az orvosom engedélyezze a tornát,annyira hiányzott pár hónap kihagyás is.Jelenleg a 8-hónapban járok,de még mindig ott vagyok az órákon és Bea extra odafigyelése és természetesen a könnyített gyakorlatok segítségével dolgozom azon,hogy életem ezen időszakában is testileg-lelkileg jól érezzem magam.köszi Bea:)

Tárgy: Irodai masszázs Feladó: Libra Dátum: 2013.09.25

Kedves Bea!
Nagyon szépen köszönjük a mai napi ellazulást, jól esett megfáradt testünknek :-).
Puszi,
Csajok a Baláca utcából

Tárgy: Pilates Feladó: Judit Dátum: 2013.09.24

Örülök, hogy megismertem a Pilatest, nagyon jól megmozgatja az izmokat, az izületeket, minden órán teljes erőbedobással végezzük a gyakorlatokat, és azt vettem észre, hogy egyre erősebbek és hajlékonyabbak leszünk, és jóleső fáradtsággal, mégis felfrissülve megyünk haza az edzés után, aztán alig várom a következő alkalmat, hogy megint végigizzadhassam a kemény gyakorlatokat. A társaság is nagyon jó, az összeszokott csapathoz mindig jön egy-két új tag, aki az első alkalom után nagyon jó érzéssel és élménnyel gazdagodva a következő órán már biztos, hogy ott lesz. Bea nagyon jó és "kíméletlen" gyakorlatokat talál ki nekünk napról-napra. Én nagyon megszerettem ezt a mozgásformát, és ameddig csak lehet, mindig ott leszek minden órán!:))

Tárgy: Pilates Feladó: Éva Dátum: 2013.09.24

Örülök, hogy Herenden is van Pilates. Ez az a mozgásforma ami minden izmot megmozgat és formál, szép tartást ad ha kitartóan csinálod. Bea ebben nagyon jó partner, minden óra szuper, a labdás gyakorlatok különösen jók. Ajánlom mindenkinek kortól függetlenül.
Üdv: Éva

Tárgy: :) Feladó: B.Ildi Dátum: 2013.09.24

Kedves Bea! A minap emlegettem a barátaimnak, hogy már milyen régóta gyűröm, gyúrom az izmaimat nálad :-)))))))). Igaz hogy minden óra végén "szadistának" nevezünk, de ez csak a hálánk jele azért, hogy a testünk egyre feszesebb, az idegrendszerünk pedig egyre lazább. És hidd el, a családtagjaink is némán hálát rebegnek neked, hogy amikor hazamegyünk, akkor nem osztjuk az észt, nem állunk neki pörögni a "ház" körül, hanem csendben - kicsit sziszegve - leereszkedünk egy kényelmes fotelbe, és ott várjuk az elalvás idejét :-)))). Köszönjük Neked Kedveském!

Tárgy: super jó Feladó: Irina Dátum: 2013.09.22

Kedves Bea! Nagyon örölök neki,hogy tagja lehetek ennek a csapatnak.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása